Keddenként 17:00-18:30

Színjátszás

11-13 éveseknek

Foglalkozásvezető: Fazekas Dorka, színész-drámatanár, pszichológus

Díja: 14.000 Ft/hó

Érdekel/Jelentkezem

Ha szeretnél hatalmasakat játszani...

...és közben kipróbálnád magad színészként, rendezőként is, vagy csak szívesen lennél egy szuper csapat része: a létrás színjátszó pont neked való!

Komplex foglalkozás, ahol a gyermek többféle szerepben kipróbálhatja magát.

Azoknak ajánljuk, akik szeretnék megtalálni gyerekük szenvedélyét és sokféle foglalkozás helyett azt keresik, ami a legkomplexebben hat a fejlődésére, személyiségére, jóllétére, és fontos számukra, hogy mindeközben nagyon jól érezze magát.

Miért a színjátszás?

Mert testi-lelki-szellemi táplálék! Egy igazi mankó az élet során. Felszabadító, szorongásoldó, segíti a baráti kapcsolatok kialakítását, önbizalmat és bátorságot ad, rendkívül megmozgatja a kreativitást.

Mit fogtok csinálni?

Vicces, izgalmas, koncentrációs drámajátékokat játszunk, melyhez nem kell semmilyen eszköz, csak mi magunk! Csapatot építünk, önismereti és bizalomépítő gyakorlatokat csinálunk. Improvizálunk és mindenféle szerepben kipróbáljuk magunkat. Mozgunk és relaxálunk. Az év során folyamatosan fejlődve a saját ötleteinkből, történeteinkből egy előadást is létrehozunk, melyet közönség előtt is bemutatunk. Garantált a hatalmas nevetés, és az egyénre szabottság! A saját előadás bemutatásának izgalma pedig kihagyhatatlan élmény!