Július 27 - 31.

Kézműves tábor - Cirkusz az egész világ!

10-14 éveseknek

A tábor vezetői: Kiss Tamás és Vértes Anikó

Érkezés 8 órától, kezdés 9-kor, befejezés 17 órakor.

Jelentkezem

Táborvezetők:

“Tapasztalt és aktív waldorf pedagógusok vagyunk, akik a dráma-, képzőművészetek, és a kézművesség gyógyító minőségét tartjuk szem előtt mindennapi munkánk során. Semmit nem készítünk öncélúan, minden alkotást tevékenységbe, történetbe ágyazunk. Fontos célkitűzésünk az is, hogy a ránk bízott gyermekekkel együtt úgy éljük meg az alkotás örömét, hogy abban csapatként is együttműködjünk, szerepet kapjon egymás segítése, elfogadása. Amit ígérhetünk: a természethez való kapcsolódás, a játékosság, az élményközpontúság hangsúlya.”

Leírás:

A hét tematikája a cirkusz köré épül. Tervezünk egy nagy közös festés/árnykép alkotást, melyet folyamatosan alakítunk közösen a hét során, de minden nap egyéni munkát is végeznek a gyerekek.

Természetes-, illetve újrahasznosított anyagokat használunk a zsonglőr eszközök (ördögbot, meteor), hangszer (zúzoló), kis színházi kellékeink (kavics szobrok, mozgó pohárkép) elkészítése során, melyet a gyerekek a hét végén haza is vihetnek magukkal. Az elkészült munkákat minden alkalommal ki is próbáljuk, használatba vesszük: zsonglőrködünk, kavicsszínházat, kisvideót készítünk csoportokban, illetve közösen. Milyen eszközök használatát gyakoroljuk? A fűrész, a satu, a ragasztó pisztoly, az olló, az ecset, a tű mindennapi társunk lesz. Segítségükkel a nagymozgásokat és a finomabb mozgásokat is gyakorolhatják a gyerekek.

A kézügyesség fejlesztésén kívül szeretnénk egyensúlyérzéküket, bátorságukat is kihívás elé állítani. Csapatmunkában kipróbálhatják a slackline, a kötelek nyújtotta izgalmas lehetőségeket is. A hetet egy közös gálaműsorral zárjuk, ahol az elkészült játékokat, alkotásokat be is mutatjuk a saját kezűleg készült hátterünk előtt.

Egy-egy napot mindig játékos ráhangolódással, valami közös tevékenységgel kezdünk. Ezt követi az egyéni vagy kis csoportos alkotás. Ebéd után beszélgetéssel és játékkal pihenünk egy kicsit, majd folytatjuk a munkát és gyakorlunk, készülünk az alkotásaink bemutatására. A napot egy visszatekintéssel zárjuk.

Díj: 45.000 ft/fő, testvérkedvezmény: 42.700 ft/testvér A jelentkezés a táborok feltöltéséig folyamatos, utána várólistára lehet jelentkezni.

Jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével és a kiválasztott tábor díjának átutalásával lehetséges. (A jelentkezési lap kitöltése után megerősítő emailt küldünk, amely tartalmazza majd a tábordíj átutalásával kapcsolatos tudnivalókat is.)
Banki adatok: Név: Világszép Alapítvány Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81491836
Az utalás közleményébe a gyermek és a tábor nevét kérjük beírni. Köszönjük! Jelentkezésed a tábor díjának befizetésével válik érvényessé. Táborozóink a Létra Klub szeptemberi foglalkozásaira való jelentkezésnél elsőbbséget élveznek!
Kitöltöm a jelentkezési lapot

Napirend, étkezés, létszám

Érkezés, távozás: táboraink 8.30 illetve 9.00 órakor kezdődnek és 16.30 és 17 órakor fejeződnek be, az egyes táborok napirendjét részletes leírásuknál pontosan feltüntettük. A gyerekeket már 8 órától tudjuk fogadni.
sA táborokban napi háromszori étkezést: meleg, kétfogásos ebédet és hideg tízórait, valamint uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek.
A maximum létszám 16 fő, akikről két táborvezető és egy asszisztens gondoskodik.

COVID-19 információk

A program szervezése során messzemenőkig figyelembe vesszük a járványügyi helyzetet, és a táborokat kizárólag abban az esetben rendezzük meg, ha a közegészségügyi helyzet és a vonatkozó rendelkezések ezt teljes biztonsággal lehetővé teszik. A táborok során kiemelten figyelünk a résztvevők biztonságára. Az épületet folyamatosan fertőtlenítjük, takarítjuk és kiemelt figyelmet fordítunk a táborvezetők személyes higiéniájára. A mellékhelyiségekben fertőtlenítő kézmosót és papír kéztörlőt biztosítunk, a foglalkozások, kül- és beltéri programok során folyamatosan ügyelünk a megfelelő higiénia fenntartására (kézfertőtlenítésre, kézmosásra).

MIÉRT A LÉTRA NAPKÖZIS TÁBORT VÁLASZD?
  • ÉLETRESZÓLÓ ÉLMÉNY - Tapasztalt, képzett és gyerekközpontú szakemberek várnak, akik már a Létra Klub foglalkozássorozatain is sok gyereknek adtak életre szóló élményt.
  • JÁTÉKOS TANULÁS - A táborok alatt a gyerekeknek lehetőségük nyílik a játékos tanulásra, kikapcsolódásra, fejlődésre és a fölös energiák levezetésére.
  • CSAK MAGADAT HOZD! - Minden a foglalkozásokhoz szükséges eszközt és az alapanyagot mi biztosítunk Számodra.
  • CSODÁS KÖRNYEZET - és újonnan kialakított épület vár a Budagyöngyétől pár percre.
  • KINT ÉS BENT... - A táborok változatos, bel- és kültéri programokat kínálnak.
  • NEM KELL KLÍMA! - Tereinkben kellemes, természetes hűs van a nyári hónapokban.
Kedvcsináló

Táboraink