július 26-30.

Kreatív mozgás és tánc - Táncolj szabadon!

8-11 éveseknek éveseknek

Táborvezetők: Dávid Luca és Törőcsik Tomi

Érkezés 8:30-tól, kezdés 9-kor, befejezés 16 órakor.
17 óráig felügyeletet biztosítunk.
Létszám: max. 14 fő

Jelentkezem

Táborvezetők:

Dávid Luca: "Huszonkét éven át táncoltam mozdulatművészetet az Óbudai Mozgásművészeti Iskolában. A Képzőművészeti Egyetem látványtervező mesterképzése mellett, elvégeztem egy tánc és mozgásterápiás tanfolyamot. Szabadidőmben önkéntesként és kézműves szakértőként veszek részt a Bátor Tábor életében. Ha pedig dolgozom, akkor a Budapest School mikroiskoláiban alkotok és mozgok a gyerekekkel."

Törőcsik Tamás, több éves színházi tapasztalattal rendelkező színész, logopédus.
“Rendszeresen tartok színjátszó és dráma foglalkozásokat. Évekig táncoltam színházi darabokban Magyarországon és külföldön egyaránt. Továbbá régóta a Bátor Tábor önkéntese vagyok, ahol a dráma mellett tánc és mozgás órákat is tartok a gyerekeknek. Pedagógusként az önkifejezést, a testbeszéd tudatosítását és a magabiztos kommunikáció fejlesztését is fontosnak tartom. Azt gondolom, hogy az önfeledt játék, a humor és a pozitív hozzáállás minden egyes nap előrébb visz bennünket.”

Mi a tábor célja?

A zene, a mozgás, a tánc által tapasztaljuk és megtanuljuk, hogy hogyan tudjuk kifejezni magunkat a szavakon túl.

Mi történik a táborban?

Belekóstolunk többféle mozgásformába. Rengeteget játszunk, improvizálunk. Egyénileg, párban és csoportban is mozgunk. Szinte mindig zenére dolgozunk, a lehető legkülönbözőbb stílusok és zenei hangulatok kísérnek majd minket a táncban. A mozgásos tapasztalásainkból pedig összegyúrunk majd egy-egy koreográfiát, táncjátékot.

Honnan hova jutnak el a gyerekek? Milyen készségük fejlődik?

A gyerekek felszabadulnak a mozgás által. Erősítik a testtudatukat. Önismeretet tanulnak és fejlődik a ritmusérzékük.

Mi a napi program?

Egy kerettörténet vagy mese mentén tartunk játékos bemelegítést. Ezután belekóstolunk egy-egy táncműfajba. Ebéd után tartunk egy pihentető alkotó időt, majd a közös koreográfia készítésével zárjuk a napot.

Miért pont ezt a tábort válasszam?

A zene, a mozgás, a tánc rengeteg energiát szabadít fel és jótékonyan hat nemcsak az ember hangulatára, hanem az önbizalmára is. Ha szereted a jó zenéket, a pörgős ritmusokat, vagy ha szívesen tanulnál meg különböző koreográfiákat, akkor itt a helyed! Gyere, és próbálj ki különféle gesztusjátékokat, játssz a mozgásutánzás szabadságával, fejleszd a testtudatodat! A foglalkozásokon lesz sok zene, belekóstolhatsz többféle mozgásformába, és amit garantálunk, hogy nagyon jól fogod magad érezni.

Milyen módszereket fogunk használni?

- Mozgás a képzelet szárnyán - Gőbel Orsolya varázsjátékai
- Improvizáció zenére
- Koreográfia tanulás

JELENTKEZÉS

Díj: 48.000 ft/fő, testvérkedvezmény: 45.600 ft/testvér
A jelentkezés a táborok feltöltéséig folyamatos, utána várólistára lehet jelentkezni.

Jelentkezni online jelentkezési lapunk kitöltésével és a kiválasztott tábor díjának átutalásával lehetséges. (A jelentkezési lap kitöltése után megerősítő emailt küldünk, amely tartalmazza majd a tábor díj átutalásával kapcsolatos tudnivalókat is.)

Banki adatok:
Név: Világszép Alapítvány
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81491836
Az utalás közleményébe a gyermek és a tábor nevét kérjük beírni. Köszönjük! Jelentkezésed a tábor díjának befizetésével válik érvényessé. Táborozóink a Létra Klub szeptemberi foglalkozásaira való jelentkezésnél elsőbbséget élveznek!
Kitöltöm a jelentkezési lapot

COVID-19 információk

A program szervezése során messzemenőkig figyelembe vesszük a járványügyi helyzetet, és a táborokat kizárólag abban az esetben rendezzük meg, ha a közegészségügyi helyzet és a vonatkozó rendelkezések ezt teljes biztonsággal lehetővé teszik. A táborok során kiemelten figyelünk a résztvevők biztonságára. Az épületet folyamatosan fertőtlenítjük, takarítjuk és kiemelt figyelmet fordítunk a táborvezetők személyes higiéniájára. A mellékhelyiségekben fertőtlenítő kézmosót és papír kéztörlőt biztosítunk, a foglalkozások, kül- és beltéri programok során folyamatosan ügyelünk a megfelelő higiénia fenntartására (kézfertőtlenítésre, kézmosásra).

MIÉRT A LÉTRA NAPKÖZIS TÁBORT VÁLASZD?
  • ÉLETRESZÓLÓ ÉLMÉNY - Tapasztalt, képzett és gyerekközpontú szakemberek várnak, akik már a Létra Klub foglalkozássorozatain is sok gyereknek adtak életre szóló élményt.
  • JÁTÉKOS TANULÁS - A táborok alatt a gyerekeknek lehetőségük nyílik a játékos tanulásra, kikapcsolódásra, fejlődésre és a fölös energiák levezetésére.
  • CSAK MAGADAT HOZD! - Minden a foglalkozásokhoz szükséges eszközt és az alapanyagot mi biztosítunk Számodra.
  • CSODÁS KÖRNYEZET - és újonnan kialakított épület vár a Budagyöngyétől pár percre.
  • KINT ÉS BENT... - A táborok változatos, bel- és kültéri programokat kínálnak.
  • NEM KELL KLÍMA! - Tereinkben kellemes, természetes hűs van a nyári hónapokban.
Kedvcsináló

Táboraink